top of page

rreth nesh

Kompania jonë blen dhe shet makina ndërkombëtarisht
Ne gjithashtu ofrojmë shërbim riparimi dhe ndryshimet gomave. Ne kujdesemi për përshkrimet e dokumenteve të automjeteve dhe shërbimeve teknike

më shumë informacion...

hapur:

E hënë - E shtunë:     09:00 h - 13:00 h
                                15:00 h - 20:00 h

 

E diel:                       09:00 h - 18:00 h

​Pla de Roses 1a

17487 Empuriabrava

 

financim

kontrolluar muzikë

AUTOSERVICE

CAR WASH

shërbimi ynë

- Problemi Driveability

- Ndryshimet e naftës

- Gomat

- Riparimi Brake

- Silencers dhe sistemet shter

- Drejtues dhe suspendimi

- Car Wash

AUTOSERVICE

CAR WASH

pulir los faros

bottom of page